Kuinka ansaitset musteen?

Kuinka ansaitset musteen?

Valtavuuden ansaitsemisesta, sinun ei tarvitse suorittaa mitään toimenpiteitä tällä hetkellä, paitsi hyötyäksesi lähetystuloista. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjautua, maksaa aktivointimaksu ja istu hiljaa.11 июн. 2020 г.

Kuinka paljon väite maksaa kuukausittain?

Jokainen INSNAATION -jäsen saa vähintään 4 kt päivittäin tai 120 000 joka kuukausi elämää varten.

Kuinka käytät INKSNATION PINK -korttia?

Pinardia käytetään nostamaan, ostamaan/myymään, tallettamaan rahaa INKSNAINT -koneelta ja uusien jäsenten rekisteröimiseen Inksnationiin. Kuinka aktivoida INKSNATION PINKARD INKSNATION -PORALIN ALUE, Kirjaudu ensin muste -tiliisi ja napsauta sitten valikkoa ponnahduspalkki ja paikantaa “Pinkard”.

Onko pinkonia kryptovaluutta?

Viranomaiset ovat lopulta pidättäneet laittoman nigerialaisen salausprojektin perustajan Pinkonin, Pinkonin, melkein yhden vuoden kuluttua juoksusta. Pinkonin on ilmoitettu pettäneen yli 80 000 dollaria väittämällä tarjoavansa kryptovaluutan köyhyyden ratkaisemiseksi Nigeriassa.

Mikä on pinkki?

Tämä on joukko ihmisiä, jotka menevät eteenpäin aktivoimalla heidän pindinsä. Pindard on aivan kuten ATM -korttisi, joka on ladattu 70 kt. 70K käytetään aktivoimaan uusia jäseniä, jotka ovat valmiita tekemään samoin.

Kuinka kirjaudun musteeseen?

Kuinka aktivoida muste -tilisi

  1. Kirjaudu sisään kone -portaaliin, kuten muste.io.
  2. Kirjaudu sisään kirjautumiskuvakkeella kirjautumiseen tilille verkkosivustolla.
  3. Täytä oikeat tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja pääset kirjautumissivulle.

map