Kuinka kauan Diamond Brite pitäisi kestää?

Kuinka kauan Diamond Brite pitäisi kestää?

Kahdeksasta 12 vuotta Diamond Brite kestää kahdeksan – 12 vuotta ennen kuin se haalistuu ja saa täplikäs. Suosittelemme, että happopesu tämä viimeistely noin viiden vuoden kuluttua pitämään se kirkkaana. Jokaisella tyylillä ja värillä on erilainen hinta, mutta Diamond Brite -pinta maksaa noin 5000–10 000 dollaria.25 а. 2016 г.

Kuinka kauan timantti kirkas viimeinen?

Ultimate on koonnut seuraavan maalisuojausarvioinnin kokemuksemme ja asiakkaiden saaman palautteen perusteella. Erittäin kestävä viimeistely, joka kestää lintukalkkia melkein neljä päivää kokemuksemme tekemättä jättämättä mitään vauriomerkkejä.

Onko timantti brite hyvä uima -allaspinta?

Diamond Brite on paljastunut aggregaatti, mikä tarkoittaa, että se ei ole sileä. Koska elinajanodote on 10-15 vuotta, ja upealla ulkonäöllä, se on erinomainen valinta joillekin uima -altaille.

Kuinka usein uima -altaat tarvitsevat pinnoituksen?

Kuinka usein on tarpeen pakkaamaan uima -allas? Se vaihtelee uima-altaan tyypistä riippuen, kipsi- tai sementtiuima-altaiden on oltava uudelleen 3–7 vuoden välein, kun taas lasikuitualtaat voivat joskus mennä jopa 15-30 vuotta.

Kuinka pintat timantti brite -uima -allas?

Mikä on Diamondbrite -takuu?

Diamondbrite sisältää takuun, joka antaa kannen värin haalistumista vastaan, samoin kuin lintujen pudotusten aiheuttamista vaurioista, jos ne pestään 7 päivän kuluessa. Kun olet käsitelty Diamondbritellä, sinun ei tarvitse koskaan kiillottaa autoa uudelleen.

Kuinka kauan Diamond Brite -keraaminen lasite kestää?

Sen sekoitus keraamisia synteettisiä seostoja yhdistyvät kestävän silkkisen sileän, syvän kiiltävän viimeistelyn aikaansaamiseksi, joka voi kestää jopa kolme kuukautta, jos ajoneuvo pestään säännöllisesti Diamondbrite Max Foam Shampoo- ja Diamondbrite Conserver -sovelluksen avulla Wash -lisäaineina levityksen jälkeen.

Kuinka teet timanteista kirkkaampia?

Kuinka väität Diamondbritellä?

Jos ajoneuvoasi on käsitelty Diamondbrite -maali- ja kangassuojausjärjestelmällä ja olet kokenut maalausta tai sisäpintoihin liittyvän ongelman (istuimet/matot/kenkävuori), lähetä vaatimuksesi meille kyselyissä@Jewelultra.com.

Mitä Diamond Bright tekee?

Mikä on Diamondbrite -maalin ja kangassuojaus? Kova, korkea kiiltävä suojaava iho, jonka Diamondbrite luo.

Kuinka paljon timantti on kirkas?

Diamond Brite kestää kahdeksan – 12 vuotta ennen kuin se haalistuu ja saa täplikäs. Suosittelemme, että happopesu tämä viimeistely noin viiden vuoden kuluttua pitämään se kirkkaana. Jokaisella tyylillä ja värillä on erilainen hinta, mutta Diamond Brite -pinta maksaa noin 5000–10 000 dollaria.

On timantti brite vedenpitävä?

Diamond Brite -laitteessa käytetyllä kvartsilla on vedenpitäviä ominaisuuksia, jotka kestävät värjäytymistä ja hajoamista, jotka ovat aiheuttaneet uima -altaan kemikaalit. Ja toisin kuin perinteiset marmoripohjaiset kipsi-allasvuorat, Diamond Brite voidaan helposti tyhjentää ja puhdistaa ilman vaurioita.

Mistä on valmistettu timanttien brite?

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista Florida-poolin pintakäsittelyyn on Diamond Brite, joka on valmistettu kvartsiaggregaattien ja polymeerimodifioidun Portland-sementin yhdistelmästä. “Vakiopinta” -tapahtumana on, Diamond Brite on useina värilajikkeina, mukaan lukien Aqua Quartz, Super Blue ja Cool Blue.

Mikä on Diamond Brite?

Diamond Brite® -pintaiset ovat valittujen kvartsikivittimien ja väkevöityjen valkoisten Portland-sementtien seoksia, jotka ovat ihanteellisia uusille tai uudelleen viimeistyneille uima-altaille. Diamond Brite® -pintaiset ovat tehdas sekoitettuna uima -altaan omistajalle erittäin kestävä ja houkutteleva vaihtoehto perinteisille uima -altaan pinnoitteille.

Suojaako Diamond Brite naarmilta?

Tämä tuote jättää pitkäkestoisen viimeistelyn, joka voidaan levittää kaikentyyppisiin melkein uusiin ja käytettyihin ajoneuvoihin. Se leikkaa haalistuneet ja hapettuneet maalit ja poistaa myös pienet hiusneula -naarmuja, vaaraa ja alempien kiillotusten aiheuttamat rasvaiset jäännökset.

Kuinka käytät Diamondbrite Conserver?

Peset ensin autosi normaalin mukaan ajoneuvon shampoolla (sisältyy myös Diamondbrite -jälkihoitopakkaukseen). Sitten otat puhtaan ämpäri vettä, lisäät 2 korkin täynnä säilyttäjä ja levitä maalien päälle sienellä tai pesu Mitt. Huuhtele sitten auto puhtaalla vedellä ja kuivaa puhtaalla mikrokuitupyyhkeellä.

map