Kuinka kauan kestäjälle kestää?

Kuinka kauan kestäjälle kestää?

Jos vaihdat kiintolevyn, sinun on joustava uima -allas. Jos se on laitteistovirhe, pool lukee/kirjoittaa tiedot vähintään 100 Mt/s. Viallisen levyn tietojen koosta riippuen koko prosessin lopettaminen ei kestä enintään 3 päivää.13. marraskuuta. 2020 г.

Miksi uudistaminen kestää niin kauan?

Laajemmat Raid-Z2 VDEV: t ovat avaruustehokkaampia, mutta on myös selvää, että Resilver-operaatiot vievät kauemmin kuin 2x kaksinkertaisen pariteetin takia. Koska Raid-Z2 voi sietää kahden aseman menetystä pidemmät joustaja-ajat ovat kohtuullinen kompromissi.

Mikä on joustajan prioriteetti?

Resilver Prioriteett -valikko antaa sinun ajoittaa, kun joustajasta voi tulla järjestelmän korkeampi prioriteetti. Tämä tarkoittaa Resilversin ajoittamista, kun ylimääräinen I/O- tai CPU -käyttö ei vaikuta normaaliin käyttöön. Siirry tehtäviin> Resilver Prioriteetti määrittää prioriteetti ympäristöllesi tehokkaimpaan aikaan.

Mikä on Resilver Freenas?

Kun laite vaihdetaan, aloitetaan joustava toimenpide, jotta voidaan siirtää tietoja hyvistä kopioista uuteen laitteeseen. Tämä toiminta on eräänlainen levyn pesua. Siksi vain yksi tällainen toiminta voi tapahtua tiettynä ajankohtana uima -altaassa.

Mikä on kiintolevyn joustaminen?

Aseman vaihtamisprosessi voi viedä pitkään ajomatkan koosta riippuen ja uima -altaan datan määrästä. Tietojen siirtämisprosessi laitteesta toiseen kutsutaan resilvereiksi, ja sitä voidaan seurata käyttämällä Zpool -tilan komentoa.

map