Kuinka kauan uima -altaan happaman pesu kestää?

Kuinka kauan uima -altaan happaman pesu kestää?

Keskimääräisen asunnonomistajan uima -altaan täyttäminen Ensimmäisen kerran happopesun suorittaminen voi kestää kaksi tai kolme täydellistä päivää. Tähän sisältyy tyhjennys, puhdistus ja täyttö. Happopesu on erittäin työvoimavaltainen projekti. Suosittelemme pitämistä tavallisesta uima -altaan ylläpito -ohjelmasta, jotta vältetään tarve happopesua uima -altaalla.

Voitko uida uima -altaassa happaman pesun jälkeen?

Puhtaan uima -altaan ja kylpylän mukaan sinun pitäisi odottaa vähintään kaksi tuntia ennen uima -altaalla, jota on käsitelty muriaattihapolla. Verkkosivuston mukaan “Jos kaatat muriaattihappoa uima -altaaseen ja uit 10-15 minuutin sisällä, saatat saada” kuuman pisteen “haposta, joka voi polttaa sinut.”

Paljon?

Happopesu uima -allas: Kansalliset keskimääräiset kustannukset

Haponpesu uima -allas
Kansallinen AVG. Materiaalit maksavat neliöjalkaa kohti 0 dollaria.06
Kansallinen AVG. Kustannukset (työvoima ja materiaalit) 300 neliöjalkaa 131 dollaria.79
Kansallinen kustannusalue (työvoima ja materiaalit) 300 neliöjalkaa 119 dollaria.76 – 143 dollaria.82

Onko hyvä pesua uima -allas?

Onko uima-allas täynnä vihreitä leviä vai haluat vain puhtaan, tuoreen näköisen uima-altaan, happojen pesu uima-allas voi varmasti auttaa…. Happoprosessi nauhoittaa pohjimmiltaan kipsikerroksen tuoreen kipsin paljastamiseksi, joten ei ole ehdotettu tekemään sitä liian usein.

Kuinka kauan muriaattihappo kestää uima -altaan puhdistaminen?

Odota vähintään 30 minuuttia nyt on aika antaa muriaattihapon tehdä työnsä. Tässä vaiheessa voit pelata sitä turvallisesti ajamalla pumppua vähintään puolen tunnin ajan estääksesi happoa asettumasta uima -altaan lattialle.

Kuinka paljon happoa minun täytyy pestä uima -altaan happamat?

Miksi uima -allas tarvitsee niin paljon happoa?

Syy siihen, että lisäämme happoa uima -altaisiin, on veden pH (potentiaalinen vety) vähentäminen…. Veden pH nousee luonnollisesti joka tapauksessa, kun se altistetaan ilmalle, joten vaikka et käytä klooria, siksi happoa vaaditaan edelleen, vain pieninä annoksina.

Kuinka peset uima -allas tyhjentämättä sitä?

Resepti ei tyhjennyspesu

  1. Lisää 16 unssia super tahraa 10 000 gallonaa kohti.
  2. Lisää 8 lbs pH -pienenemistä (natriumbisulfaatti) 5000 gallonaa kohti.
  3. Tarkista kokonaisalalisuus ollaksesi varma, että se on nolla; Jos ei lisää lisää pH -pienenemistä.
  4. Harja -allas useita kertoja päivässä, teräsaltaan harjalla, testaa vettä joka päivä.

Kuinka kauan Muriatchacea pH: n alentaminen vie?

Kun lisäät happoa, kaada se uima -altaan syvimpaan osaan, kun pumppu juoksee ja kiertää vettä. Odota vähintään tunti ennen uima -altaan käyttöä; Jos lisäsit paljon happoa, odota 24 tuntia ja testaa pH ennen uima -altaan käyttöä.

Kuinka kauan minun pitäisi odottaa uima -altaan veden testaamista kemikaalien lisäämisen jälkeen?

Jos lisäät kemikaaleja tasapainottaaksesi vettä testauksen jälkeen, odota koko päivä – tai jopa pidempään – ennen uudelleentestausta. Kemikaalien kiertäminen asianmukaisesti vie noin 24 tuntia tehokkaan lukemisen saamiseksi uudelleentestauksesta. Vesitesti arvioi pH-, kloorin, kokonaispinta -alkalisuuden ja kalsiumin kovuuden.

Tyhjentääkö muriaattinen happo pilvinen uima -allas?

Korotetun pH: n aiheuttama pilvisyys Voit pystyä puhdistamaan veden lisäämällä muriaattihappoa pH: n alentamiseksi…. Kiertää vettä tunnin ajan ja tarkista sitten pH. Lisää tarvittaessa lisää. Jos uima -allas on edelleen pilvinen pH: n jälkeen on alle 7.8, sinun on todennäköisesti flokki.

Voinko lisätä klooria muriaattihapon jälkeen?

Sinun ei pitäisi koskaan lisätä klooria ja muriaattihappoa samanaikaisesti. Muriaattihappo reagoi uima -altaan kloorin kanssa ja luo tappavan kaasun, jota kutsutaan suolahapoksi. Sinun on odotettava vähintään 30 minuuttia, kun olet lisännyt hapon, ennen kuin lisäät klooria uima -altaallesi.

Kuinka voin lisätä happoa uima -altaani?

Kuinka saan ruskeat tahrat uima -altaan pohjasta?

Sinappilevät ja useimmat keltaiset/ruskeat levät pitävät uima -altaan pohjasta. Nopein tapa päästä eroon näistä tahroista on levittää klooria suoraan värimuutokseen. Hankaa harjalla ja tarkkaile sen katoavan. Suorita vesikoe nähdäksesi, mitä muita tavaroita voi olla vedessä, ja hoitaa vastaavasti.

Mitä tapahtuu, jos alkalisuus on korkea?

Jos emäksisyystasostasi tulee liian korkea, pH: n muuttaminen on vaikeaa. Tiedät,.

map