Kuinka käytän OpenComposite VR: tä?

Kuinka käytän OpenComposite VR: tä?

Lataa OpenComposite -kantoraketti. Poista se valitsemasi kansioon ja suorita OpenComposite.exe. Napsauta ‘Vaihda OpenComposiitti’ ja odota, kun DLL: t ladataan. Pelit kulkevat nyt OpenComposiitin kautta höyryn sijasta.8. /. 2020 г.

Kuinka suoritan VR -tilaa?

Voit aktivoida VR -tilan manuaalisesti painamalla VR -tila -painiketta, joka on päätyökalurivivalikossa, tai painamalla näppäimistön Shift + V. Voit poistua VR -tilasta painamalla Shift + V uudelleen näppäimistöllä.

Kuinka soitan Skyrim VR: tä ilman höyryä?

Tämä on saatavana virtuaalisen työpöydän verkkosivustolla. Kun suoratoistosovellus on asennettu ja avattu, kirjoita Oculus -käyttäjätunnuksesi Streaming -sovelluksen valikkoon tietokoneellasi. Käynnistä sitten virtuaalinen työpöytä Oculus Quest -sivustollasi ja kirjoita SteamVR pelaamaan Skyrim VR: tä tai mitä tahansa muuta PC VR -peliä langattomasti tehtävästäsi.

Voitko käyttää VR: tä missä tahansa pelissä?

Onko sinulla Oculus Rift tai HTC Vive, voit hyödyntää Steamvr: tä. Steam antaa sinun pelata mitä tahansa peliä kirjastossa – jopa 2D -pelejä.

Mitä minun täytyy pelata VR -pelejä Steamissa?

Laitteistovaatimukset

 1. OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1 tai myöhemmin, Windows 10.
 2. Prosessori: Intel Core i5-4590/AMD FX 8350 ekvivalentti tai parempi.
 3. Muisti: 4 Gt RAM -muistia.
 4. Grafiikka: Nvidia GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 vastaava tai parempi.
 5. Verkko: Laajakaistainen Internet -yhteys.

Kuinka aloitat VR -lentosimulaattorin?

Kun pelaajat ovat varmistaneet, että heidän laitteistonsa ovat kaikki yhteensopivia VR: n kanssa, he voivat sitten alkaa huiman taivaan läpi. Heidän on vain aloitettava peli, varmista, että kaikki on kytketty oikein, ja paina sitten Ctrl+-välilehteä siirtyäksesi suoraan VR: hen, jos pelaajat käyttävät oletusnäppäimistöjä.

Kuinka asetat VR -lentosimulaattorin?

Kuinka aktivoida VR MSFS: ssä

 1. Käynnistä VR -kuulokkeesi sovelluksesi (OpenXR).
 2. Käynnistä Microsoftin lentosimulaattori.
 3. Laita kuulokemikrofoni.
 4. Syötä komento siirtyäksesi VR: hen (tarkista VR: n sidokset VR -tilassa -välilehdessä Asetukset> Yleinen) tai napsauta VR -tilassa -välilehden painiketta asetuksissa> Yleinen.

Onko olemassa VR -lentosimulaattoria?

Microsoft Flight -simulaattori tukee nyt virtuaalitodellisuutta, ja parhaat lentosimulaattorin VR -kuulokkeet voivat muuttaa pelin jotain täysin uutta.

Kuinka käytän Content Manager -sovellusta VR: ssä?

Kuinka asetan höyryn VR -tilaan?

Käynnistää Steamvr. Kun SteamVR on asennettu, näet VR -kuvakkeen höyryikkunan oikeassa yläkulmassa (minimoi ja maksimoi painikkeet). Napsauta tätä käynnistääksesi Steamvr. Riftisi tulisi nyt havaita ja sinun pitäisi pystyä laittamaan kuulokkeesi ja nähdä VR -versio Steamvr.

Kuinka käytät Oculus -lentosimulaattoria?

Kuinka pääsen Oculus Debug -työkalulle?

Oculus Debug -työkalu Tämä löytyy Oculus-Diagnostics-alikansiosta Oculus Rift -ohjelmistohakemiston tukikansiosta. Oletuksena tämä on C: \ Program Files \ Oculus \ Support \ Oculus-Diagnostics. Ohjelma on nimeltään oculusdebugtool.exe.

Vaaditaan Steamvr?

Ennen kuin voit aloittaa VR -pelien pelaamisen, sinun on ladattava Steamvr -sovellus, jonka avulla voit pelata VR -pelejä itse ja ystävien kanssa. Steamvr on ilmainen ladata, vaikka joudut silti maksamaan siihen lisäämäsi VR -pelit.

Kuinka avaan XR -tiedoston?

 1. Avaa tietokoneeltasi Steamvr -sovellus.
 2. Siirry asetuksiin.
 3. Valitse Näytä lisäasetuksissa.
 4. Siirry kehittäjä -välilehteen.
 5. Aseta nykyinen OpenXR -suorituksen aika “OpenXR Runtime”
 6. Käynnistä Microsoftin lentosimulaattori.
 7. Laita kuulokemikrofoni.

Kuinka käynnistän Project Cars 2: n VR: ssä?

Kun pyörä tai ohjain on kytketty, edullinen käynnistämismenetelmä olisi avata höyrykirjasto, napsauta hiiren kakkospainikkeella peliä, ja sinulle esitetään erilaisia ​​vaihtoehtoja. ‘Pelaa VR -tilassa HTC Viven kanssa’ tai ‘Toista toisessa tilassa Oculus Riftin kanssa’ voi olla valinnat VR -merkinnästäsi riippuen ja mallista riippuen.

Kuinka yhdistän Oculus 2: n tietokoneeseen?

Tehdä niin:

 1. Avaa Oculus -sovellus tietokoneellasi.
 2. Kytke Quest 2 tai Quest.
 3. Kytke USB 3 -kaapeli USB 3: ksi.0 porttia tietokoneellasi ja kytke sitten toinen pää kuulokkeisiin.
 4. VR: ssä näkyy viesti, joka kehottaa sinua sallimaan pääsyn tietoihin.

Kuinka käytän Oculus Quest -sovellusta Microsoft Flight Simulator 2020: n kanssa?

map