Kuinka monta kertaa voit pesua uima -altaan?

Kuinka monta kertaa voit pesua uima -altaan?

Uima-allas tarvitsee yleensä vain happopesua viiden tai seitsemän vuoden välein, jos kohtelet ja ylläpidät sitä säännöllisesti ja ylläpidät sitä, suosittelee Bratton Pools -sivustoa. Uima-altaan happopesu useammin voi vahingoittaa uima-altaan sisällä olevaa kipsipäällystettä, koska happo nauhoittaa sen pienen kerroksen joka kerta, kun teet sen.

Voitko laittaa liikaa happea uima -altaaseen?

Jos lisäät liian paljon muriaattihapoa, pH -tasot voivat upottaa vaarallisesti alhaisen, ja uima -altaan vesi voi aiheuttaa ihottumia ja silmien ärsytystä. Matala pH -taso voi myös vahingoittaa metalleja uima -altaassa kuten tikkaat, kaiteet, ruuvit, pultit ja muut tärkeät laitteet.

Kuinka kauan happo kestää uima -altaalla?

Vastaus: Happo on aina lisättävä suoraan uima -altaaseen, mieluiten lähellä uima -altaan syvintä osaa pumpun juoksusta ja vettä kiertävä. Hapon lisäämisen jälkeen salli vähintään yhden tunnin verenkierto.

Paljonko uima -altaan happo pesty?

Happopesu uima -allas: Kansalliset keskimääräiset kustannukset

Haponpesu uima -allas
Kansallinen AVG. Materiaalit maksavat neliöjalkaa kohti 0 dollaria.06
Kansallinen AVG. Kustannukset (työvoima ja materiaalit) 300 neliöjalkaa 131 dollaria.79
Kansallinen kustannusalue (työvoima ja materiaalit) 300 neliöjalkaa 119 dollaria.76 – 143 dollaria.82

Voitko pestä uima -altaan tyhjentämättä?

Voitko pese Pebble Tec -altaan tyhjentämättä? Kyllä sinä voit. Muista, että happopesu Pebble on käytettävissä aggressiivisin puhdistusprosessi. Siihen sisältyy uima -altaan kokonaan tyhjentäminen ja suolahapon ja veden kaataminen tai ruiskuttaminen uima -altaan pinnalle.

Kuinka paljon happoa voin lisätä uima -altaani kerralla?

Yleensä 2 kupillista muriaattihappoa 24 tunnin aikana on turvallista lisätä uima -altaalle kerralla. Tekijät, jotka määrittävät, kuinka paljon happoa lisätään, on kuinka vahva muriaattinen happo on ja uima -altaan tilavuus. Mitä vahvempi muriaattihappo (alias suolahappo) on, sitä vähemmän voit lisätä kerralla.

Voinko lisätä klooria ja happoa samanaikaisesti?

Kloori- ja muriaattihapon ehkä tärkein muistiinpano, älä koskaan lisää klooria ja muriaattihapoa yhdessä uima -altaassa. Tämä luo vaarallisen myrkyllisen kaasun, jolla voi olla vakavia terveysvaikutuksia, jos hengitetään.

Miksi uima -allas tarvitsee niin paljon happoa?

On tärkeää lisätä muriaattihappoa uima -altaaseen, koska se voi auttaa sinua tasapainottamaan pH -tasot, kun ne ovat saavuttaneet liian korkeat tasot. Oikea pH -taso vaihtelee välillä 7.2-7.8, mikä tarkoittaa, että vesi on tehokkaasti tasapainossa.

Mikä aiheuttaa korkean pH: n uima -altaalla?

Stabilisoimattomat kloorit, kuten kalsiumhypokloriitti (cal hypo), natriumhypokloriitti (nestemäinen kloori) ja suolaklooren generaattorit, yleensä nostavat uima-altaan pH: n. Yksi yleinen tapa uima -altaan liiketoiminnassa on lisätä happea “kompensoimaan” pH -nousun, jonka nestemäinen kloori syyt.

Tyhjentääkö muriaattinen happo pilvinen uima -allas?

Korotetun pH: n aiheuttama pilvisyys Voit pystyä puhdistamaan veden lisäämällä muriaattihappoa pH: n alentamiseksi…. Kiertää vettä tunnin ajan ja tarkista sitten pH. Lisää tarvittaessa lisää. Jos uima -allas on edelleen pilvinen pH: n jälkeen on alle 7.8, sinun on todennäköisesti flokki.

Kuinka kauan odotan uima -altaan kemikaalien lisäämisen välillä?

Uima -altaan kemikaalien lisäämisen odotusajat ovat yleensä noin 10 minuuttia, koska se on myös riittävä aika kemikaalien sekoittamiseen veteen. Käyttäjät myös normaaleissa olosuhteissa voivat uida noin 10 minuuttia kemikaalien lisäämisen jälkeen.

Kuinka alenen pH -tasoa uima -altaassani?

PH: n alentamiseksi käyttämällä valmistettuja pools-kemiallista lisäainetta, nimeltään pH-pelin (tai pH: n miinus). Tärkeimmät aktiiviset aineosat pH -pelkistimissä ovat joko muriaattihappo tai natriumbisulfaatti (kutsutaan myös kuivahapoksi). Vähentäjät ovat helposti saatavilla uima -altaan tarjontakaupoista, kodinsisustuskeskuksista ja verkossa.

Muriaattihapon alempi kovuus uima -altaassa?

Lisää muriaattihappo, jos tarvitset alentaa veden emäksisyyttä. Jos huomaat, että kalsiumtasosi ovat edelleen korkeat, voit säätää uima -altaan alkalisuutta kalsiumin kovuuden hallitsemiseksi. Lisää korkealla kalsiumtasoilla olevalle uima-altaalle 2-3 Muriaattihappoa alkalujuuden alentamiseksi noin 80: een.

Kuinka alenan pH: n uima -altaassani luonnollisesti?

Nyrkkisääntö on 1.5 lbs. leivinsoodaa 10 000 gallonaa vettä kohden nostavat emäksisyyttä noin 10 ppm. Jos uima -altaan pH testataan alle 7.2, lisää 3-4 kiloa ruokasoodaa. Jos lisäät uima-altaan kemikaaleja, aloita lisäämällä vain puolet tai kolme neljäsosaa suositellusta määrästä.

Will Muriatic Acid Clear Green -altaan?

Uima -allas on todennäköisesti vihreä pilvinen sotku, joten haluat lisätä kaksi kemikaalia puhdistusprosessin aloittamiseksi: Poolihappo – tunnetaan myös nimellä Muriatchappo. Uima -allasvalkaisuaine (ostettu isoista keltaisista kannuista), joka tunnetaan myös nimellä natriumhypokloriitti.

map