Kuinka paljon RAM -muistia tarvitsen RDR2: lle?

Kuinka paljon RAM -muistia tarvitsen RDR2: lle?

Rockstar-pelit toteavat myös, että tietokoneellasi tulisi olla ainakin Intel Core i5-2500K tai AMD FX-6300 prosessorille, jos haluat pelata RDR2: ta ainakin alhaisella grafiikalla. 8 Gt RAM -muistia on viimeinen tärkein komponentti, josta sinun on huolehdittava miettiä, pystyykö takila ajaa Red Dead Redemption 2.

Kuinka paljon RAM -muistia suositellaan RDR2: lle?

Muisti: 8 Gt RAM -muistia.

Kuinka paljon RAM -muistia tarvitset Red Dead Online -sovelluksen ajamiseen?

Red Dead Online PC -vaatimukset väittävät, että tarvitset vähintään 4 Gt RAM -muistia. Pelitiedoston koon suhteen tarvitset vähintään 150 Gt ilmaista levytilaa käytettävissä. Intel Core i5-2500K -suorittimet vaaditaan vähintään Red Dead Online -sovelluksen ajamiseen.

On 8 Gt RAM -muistia tarpeeksi RDR2: lle?

On 8 Gt: n RAM -RAME tarpeeksi tähän peliin? Teknisesti sen pitäisi olla tarpeeksi suurimmalle osalle pelejä, mutta koen liiallista stuttering -peliä pelien pelaamiseen, Ex: Division 2 (ei pelattavissa 15 minuutin pelin jälkeen), Cod Warzone, jopa joskus GTA: ssa verkossa (FPS putoaa, stuttering ajon aikana)….

On 4 Gt RAM -muistia tarpeeksi RDR2: lle?

Red Dead Redemption 2 toimii Windows 7: ssä, Windows 8, Windows 8.1 ja Windows 10 -käyttöjärjestelmä DirectX 10: llä, DirectX 10.1, DirectX 11 ja DirectX 12 yhteensopivuus. Intel Core 2 Q6600 @ 2.40 GHz, AMD Phenom 9850 @ 2.5 GHz tai päivitetty prosessori, jossa on vähintään 4 Gt RAM -muistia.

On 16 Gt: n RAM -muistia riittävä pelaamiseen?

On olemassa erityistapauksia 16 Gt RAM -RAM -RAM -RAM -RAMP: lle, jotka ovat ihanteellisia pelaajille…. Joten, jos olet innokas pelaaja, joka suoratoistaa pelejä, 16 Gt RAM -muistia tulee olemaan paras vaihtoehto. Satunnaisille ja hardcore -pelaajille, jotka eivät käytä tietokonetta paljon enemmän kuin pelaamista, 8 Gt riittävän nopeaa RAM -muistia tulisi riittää.

On 16 Gt: n RAM -muistia tarpeeksi?

Koska useimmissa tietokoneissa on 4 Gt RAM -muistia, 16 Gt antaa sinulle tarpeeksi muistia tehdä useita asioita kerralla ilman tietokonetta kamppailevaa. 16 Gt riittää 1080p -projektien tai 4K -tiedostojen muokkaamiseen vähimmäisvaikutuksilla.

On 8 Gt: n RAM -muistia riittävä pelaamiseen?

8 Gt. 8 Gt RAM -muistia on vähimmäismäärä RAM -muistia kaikille pelitietokoneille. 8 Gt: n RAM -muistilla voit pelata useimpia julkaistuja pelejä ilman monia ongelmia, mutta jotkut pelit eivät ehkä pelaa korkealaatuisimmin, ja joudut ehkä sulkemaan muut sovellukset.

Miksi RDR2 on niin iso?

Alun perin vastattu: Miksi Red Dead Redemption 2 vie niin paljon levytilaa? Koska levyt saivat suurempia ja halvempia, sama koskee Internetiä useimmissa kehittyneissä maissa. Kukaan ei enää välitä tilan säästämisestä, he eivät edes vaivaudu pakottamaan tekstuurit ja äänitiedostot.

On 2 4 Gt: n RAM -muistia parempi kuin 1 8 Gt?

Jos emolevysi tukee kaksikanavan muistia, näet paremman suorituskyvyn kahdesta 4 Gt. Vaikka tulevaisuudessa yksi 8 Gt: n keppi antaa sinulle enemmän tilaa päivitykseen. Haluat ehdottomasti saada kaksi 4Gib -tikkua.

Mitä tietoja tarvitset RDR2: lle?

Red Dead Redemption 2 Vähimmäisjärjestelmävaatimukset

  • OS: Windows 7 – Service Pack 1.
  • Prosessori: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300.
  • Muisti: 8 Gt.
  • Näytönohjain: Nvidia Geforce GTX 770 2 Gt / AMD Radeon R9 280 3 Gt.
  • HDD -tila: 150 Gt.

22 Maý 2021

Kuinka monta GB on Red Dead Redemption 1 PC?

Jos sinulla on levy, sinun on silti ladattava koko peli, joka on noin 7.5 Gt, ja sinun on pidettävä levy pyrkimyksessä pelata sitä.

map