Kuinka pitkälle voit ajaa CATCV: lle CATCV: tä?

Kuinka pitkälle voit ajaa CATCV: lle CATCV: tä?

Aluksi CAT5 antaa pitkän matkan videonsiirtokyvyn. Käyttämällä Cat5 -kaapelia voit suorittaa CCTV -värivideomateriaalin yli 1000 metriä.18 ию. 2017 г.

Kuinka pitkälle voit ajaa langallista turvakameraa?

Videokaapeli ja enimmäisetäisyys Suurin etäisyys Turvakamerat voivat olla tallentimesta, on kameran kaapelin funktio itse kameran sijasta. RG59 Coax -kaapelin avulla voit laajentaa kameran 600 jalkaan. RG6 Coax -kaapelin avulla voit ajaa jopa 1000 jalkaa.

Kuinka pitkälle voit ajaa IP -kameraa CAT5: llä?

Mikä on kaapelin enimmäispituus NVR: n ja Poe -kameroiden välillä. RLN8-410/RLN16-410: lle kaikkien porttien Ethernet-kaapeleiden voima on enintään 270 jalkaa CAT5: lle.

Mikä on CCTV -kaapelin suurin etäisyys?

Kameran ja DVR: n välinen yhteys tehdään useimmiten koaksiaalikaapelilla (75 ohmia). Liitettävyys tehdään BNC -liittimillä (hitsattu, puristettu tai ruuvattu). Yleensä enimmäisetäisyys on 200 metriä KX6 -koaksiaalikaapelilla ja 500 metriä KX8 -koaksiaalikaapelin kanssa.

Kuinka pitkälle voit mennä Cat5 -kaapeliin?

328 jalkaa suurin pituus, jonka voit käyttää CAT5: tä, CAT5E-, CAT6- ja CAT6A -kaapelia, on 100 metriä tai 328 jalkaa. Jos tarvitset pidemmän juoksun, sinun on laitettava aktiivinen komponentti, kuten reititin, signaalien väliin.

Kuinka pitkälle voit ajaa CATCV: lle CATC -kaapelia?

CAT6- tai CAT6A-kaapelin enimmäiskaapelin etäisyydet 10/100/1000Base-T.

Kuinka kaukana turvakamera voi olla?

Kodinturvakamera voi yleensä nähdä välillä 0 – 70 jalkaa resoluution, anturin ja linssin mukaan.

Mikä on suurin pituus, joka voi vetää kameran pois DVR: stä?

Suurin suositeltava etäisyys analogisen CCTV -kameran ja DVR/pääty/näytön välillä on 750 jalkaa.

Mitä virtalähdettä tarvitsen CCTV -kameraan?

12 V DC: Yleisin CCTV -kameran virtalähteen jännite. Yleisimmät turvakamerat toimivat 12 jännitteellä. Toisin sanoen 12 V: n sovitin on helposti saatavissa tyydyttämään turvakameroiden virtalähteen tarpeet.

Voitko käyttää CAT6 -kaapelia turvakameroihin?

Molemmat kaapelit ovat luotettava valinta turvakameroille…. Jos haluat tulevaisuuden todistamaan asennuksen tuleville päivityksille turvakameroihisi, voit käyttää CAT6: ta, mutta jos kaapeli -ajon on yli 165 jalkaa, saatat yhtä hyvin käyttää CAT5E: tä, koska sinulla on sama kaistanleveys.

Kuinka laajennan CCTV -kaapeliani?

Mitä kaapelia käytetään turvakameroihin?

Kaksi kaapeleiden tyyppiä, joita käytetään turvakameroiden ja digitaalisten videotallenteiden (DVR) asentamiseen, ovat pistoke- ja soittavat kaapelit (PNP) ja RG59 Coax Siamese Cable. Jokaisessa kamerakaapelissa on positiivisia ja negatiivisia niistä, joista käsitellään jäljempänä.

Kuinka pitkälle voin ajaa BNC -kaapelia?

BNC -kaapeleita käytetään kameran liitäntään DVR: ään. BNC -kaapelit voidaan ajaa jopa 300 jalkaa (91 m). Suosittelemme yhden kiinteän viivan käyttämistä kamerasta DVR: ään signaalin voimakkuuden maksimoimiseksi.

Kuinka pidennän WiFi -valikoimani turvakameralleni?

Alla on kourallinen vinkkejä, joiden avulla voit parantaa ja optimoida kodin langaton verkon nopeus.

  1. #1. Reitittimesi sijainti….
  2. #2. Voittaa häiriöt ja löydä oikea langaton kanava….
  3. #3. Lisää Wi-Fi-laajennuksia valikoimaasi….
  4. #4. Varmista, että laiteohjelmisto on ajan tasalla….
  5. #5. Kiinnitä Wi-Fi-yhteys.

map