Kuinka saat Polkastarter -uima -altaan?

Kuinka saat Polkastarter -uima -altaan?

Mennä Polkastarteriin.com ja napsauta ”Go to App” oikeassa yläkulmassa.

 1. Vaihe 2: Valitse Polygon. Sivuston oikeassa yläkulmassa näet pudotuspainikkeen, jossa sanotaan “Ethereum” tai “BSC”….
 2. Vaihe 3: Vahvista. Polkastarter -sivusto näyttää nyt monikulmion uima -altaat!…
 3. Vaihe 4: IDO!

14 июн. 2021 г.

Kuinka pääset Polkastarteriin?

On kolme tapaa tulla sallittujen luetteloon:

 1. Pidä lompakkossasi vähintään 7 päivää; tai.
 2. Pidä POLS -likviditeettitoimittajien rahakkeita Uniswapissa tai Pannokuwapissa vähintään 7 päivän ajan; tai.
 3. Uusi kojelautamme vaarnapolut….
 4. Laskenta sekä tuetuista ketjuista, Ethereum- ja Binance -älykennoista.

Kuinka ostat uima -altaan Polkastarterilla?

Ei löydä Pols? Tuo se manuaalisesti rahakkeiden luetteloon liittämällä Polkastarter Ethereum -osoite hakukenttään. Valitse vaihto, jonka haluat vaihtaa, napsauta ‘Swap’, sitten ‘Vahvista Swap’ ja noudata MetaMask-ponnahdusikkunaa suorittaaksesi tapahtuman loppuun.

Mikä on uima -allas Polkastarterissa?

Polkastarter tarjoaa käyttäjille pääsyn kiinteisiin huutokauppapooliin, joissa käyttäjät voivat maksaa ennalta määrätyn kiinteän määrän ETH: ta tai POL: ää asetetulle määrällä rahakkeita.

Tarvitsenko metamaskin Polkastarterille?

Vaihe 1: Valmistele lompakko ensisijaisesti, huomaa ystävällisesti, että Polkastarter tukee tällä hetkellä vain virallisesti MetaMask -työpöytäversiota. Muut työpöydän lompakot voivat toimia, mutta erityisesti mobiililompakkojen tuki on jotain, jonka parissa työskentelemme edelleen.

Onko Polkastarter hyvä sijoitus?

Jos etsit virtuaalisia valuuttoja hyvällä tuotolla, POL: t voivat olla kannattava sijoitusvaihtoehto. Polkastarter -hinta yhtä suuri kuin 3.154 USD klo 2021-11-22…. Viiden vuoden investoinnilla liikevaihdon odotetaan olevan noin +192.23%. Nykyinen 100 dollarin sijoitus voi olla jopa 292 dollaria.23 vuonna 2026.

Missä on Polkastarter?

Polkastarter mahdollistaa projektien kerätä pääomaa hajautetulla alustalla. Se sijaitsee Lisboassa, Portugalissa.

Voitko kiinnittää Polkastarteria?

Staking on nyt saatavana #Ethereumissa ja #BSC: ssä ! Palauttamalla $ Pols saavat välittömän pääsyn kaikkiin nykyisiin ja tuleviin IDO -sallittuihin luetteloihin. Ja kyllä, voit peruuttaa ne milloin tahansa alkuperäisen 7 päivän jälkeen!

Tarvitseeko Polkastarter Kyc?

Tämän integraation avulla Polkastarter tarjoaa jokaiselle uima -altaan luojalle mahdollisuuden aktivoida pakollinen ja täysin yhteensopiva KYC -prosessi. Polkastarterissa olemme sitoutuneet tuomaan oikeudenmukaista ja turvallista merkkimyyntiä ja vaihtosopimuksia hajautetussa, luvattomassa verkossa.

Kuinka paljon Polkastarter tarvitset IDO: lle?

Alkuperäinen kynnysarvo, joka myöntää sallittujen luetteloiden kelpoisuuden, on 250 Pols Power. Tämä tarkoittaa, että 250 Pols Power antaa sinulle yhden merkinnän lipun jokaiselle hakemasi IDO: lle. Kun tämä luku kasvaa, niin myös mahdollisuudet saada sallittujen luetteloon – 750 Pols Power tarkoittaisi sitten, että sinulla on 3 lippua ja niin edelleen, ja niin edelleen.

Liittyykö Polkastarter Polkadot?

Polkastarter on lupaton DEX, joka on rakennettu ketjujen välisille merkkivaloille ja huutokauppoille, mikä mahdollistaa projektien keräämisen pääomaa hajautetussa ja yhteentoimivassa ympäristössä, joka perustuu Polkadotiin.

Mikä on Polkastarter IDO?

Polkastarter on foorumi, joka yhdistää nuoret projektit varhaisten yhteisön jäsenten kanssa alkuperäisten hajautettujen tarjousten tai IDO: n kautta. IDO: n aikana projekti jakaa rahakkeita yhteisön jäsenille (alias IDO: n osallistujille) vastineeksi rahoituksesta.

Mitkä ovat Polkastarter IDO: n edut varainhankinnan hankkeille?

Projektit: Miksi käynnistää IDO Polkastarterissa?

 • Nopeiden, turvallisten ja yhteentoimivien merkki -altaiden käynnistäminen….
 • Pääsy yhteisöön….
 • Markkinoille pääsy….
 • Luvanton varainhankinta ja käyttäjäystävällinen UX….
 • Korkealaatuisimmat projektit….
 • Kohtuullinen ja varhainen pääsy….
 • Turvallinen ja turvallinen ketjun varainhankintaympäristö.

Mikä ensisijainen rooli Pols -tokenilla on Polkastarter Ido?

Polkastarter -yhteisön etujen parhaan kohdistamiseksi uima -altaan pääsylle Pols -tunnusta voidaan käyttää koordinointimekanismina. Esimerkiksi, jos yhteisön jäsenet haluavat pääsyn tiettyihin merkkivaloihin, heidän on otettava huomioon Pols -rahakkeet.

Kuinka monta polkua siellä on?

Helmikuusta 2021 alkaen yhteensä 56.5 miljoonaa POL: ta on vapaassa verenkierrossa, 100 miljoonan rahakunnan kokonaismäärästä.

Millaista varainhankintaa tapahtuu Polkastarterissa?

Polkastarter on protokolla, joka on rakennettu ketjujen välisille merkkivaloille ja huutokauppoille, mikä mahdollistaa projektien keräämisen pääomaa hajautetussa, luvattomassa ja yhteentoimivassa ympäristössä, joka perustuu Polkadotiin.

Kuinka saan nifi -krypto?

Näin voit ostaa Niifi -tunnuksen:

 1. Lataa luottamus lompakko.
 2. Kopioi Ethereum -osoitteesi luottamus lompakkoon.
 3. Osta Ethereum binancesta.
 4. Siirrä Ethereum Binancesta luottamuksen lompakkoon.
 5. Kopioi Niifin sopimusosoite.
 6. Lisää Niifi luottamus lompakkoon.
 7. Ota DAPP -selain käyttöön Trust -lompakossa.
 8. Vaihda ethereum Niifi: lle Uniswapissa.

map