Kuinka sammutan Radeon Instant Replay?

Kuinka sammutan Radeon Instant Replay?

AMD Radeon -ohjelmiston välitön toistoominaisuus näyttää olevan tämän virheen suurin rikoksentekijä ja sammuttaa sen melkein heti useimpien pelaajien virheen. Voit sammuttaa ominaisuuden Radeon -asetuskuvakkeen kautta. Napsauta sitä ja poista vain välitön toistoominaisuus poistaaksesi sen käytöstä.13. marraskuuta. 2021 г.

Kuinka sammutan AMD Radeon Peverlay?

Radeon -peittokuva ja kaikki siihen liittyvät hotKeKeys voidaan poistaa käytöstä peittovalikosta. Napsauta COGWEEL -kuvaketta, valitse Poista Radeon Peverlay ja napsauta sitten Vahvista.

Kuinka voin poistaa Radeon Startup -ohjelmat käytöstä?

Se on tehtävä, jonka on tarkoitus suorittaa “minkä tahansa käyttäjän kirjautumisessa”. Voit etsiä “StartCn” tehtävähakemusta ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella sen poistamiseksi käytöstä.

Kuinka voin käynnistää Radeon Instant Replay -sovellukseni?

Radeon Roove -sovelluksen käyttämiseksi se on ensin otettava käyttöön Radeon ™ -asetuksista. Avaa Radeon -asetukset napsauttamalla oikealla puolella työpöydääsi ja valitse AMD Radeon -asetukset. Valitse Koko. Ota Radeon eliksi asettamalla ominaisuus päälle.

Kuinka voin poistaa Radeon Peverlay -pelissä pelien käytöstä?

Napsauta Radeon Software -kokoonpanossa tai napauta Asetukset-painiketta oikeasta yläkulmasta ja siirry sitten Asetukset. Etsi mieltymysten yleinen osa. Siellä poista kytkin käytöstä nimeltä “Pelin sisäinen peittokuva” napsauttamalla tai napauttamalla sitä.

Kuinka sammutan AMD Radeon HotKeKeys?

Kuinka sammutan AMD HotKeKeys?

Radeon -peittokuva on oletusarvoisesti käytössä, ja se voi käyttää ALT+R -potkea käyttämällä. RADEON -PEDLACT- tai HOTKES -määrittämisvaihtoehdot voidaan tehdä Radeon -asetusten käyttöliittymässä Preference -osiossa (kuten alla). Radeon -peittokuoren poistamiseksi tai ottamiseksi käytöstä, poista valinta tai tarkista show -peittokuva.

Kuinka pääsen eroon GPU: n peittokuvasta?

Avaa Radeon -asetukset, asetukset, napsauta “Vaihda Radeon Overlay Hot Ladia”, paina Poista -näppäintä. Asetus näyttää nyt “ei”. Pelissä on myös kuumia avaimia, globaaleja asetuksia, suorituskyvyn seurantaa, joka voidaan poistaa käytöstä samalla tavalla.

Kuinka voin poistaa GPU -peittokäytön käytöstä?

Se sisältää NVIDIA Shadowplay Peverlay -tapahtuman, jonka avulla voit nauhoittaa videota, ottaa kuvakaappauksia ja lähettää pelisi.

 1. Napsauta järjestelmälokeroa näyttääksesi piilotetut kuvakkeet.
 2. Napsauta Nvidia-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
 3. Napsauta GeForce Experience.
 4. Napsauta Asetukset -kuvaketta.
 5. Vaihda “pelin sisäinen peitto”.
 6. Sulje GeForce Experience -ikkuna.

Kuinka sammutan suorituskyvyn peittokuvan?

Kuinka poistaa GeForce Performance Peverlay

 1. Avaa GeForce -kokemuksesi (napsauta hiiren kakkospainikkeella Nvidia -kuvaketta päästäksesi siihen).
 2. Siirry asetuksiin (COG -kuvake)
 3. Napsauta “Asetukset” -painiketta, “Pelin sisäinen peitto” -välilehden alla.
 4. Valitse ”pikanäppäimet”
 5. Vieritä alaspäin, kunnes “suorituskyky”, ja muuta pikakuvaavainta.

Vaikuttaako Radeon -peittokuva suorituskykyyn?

3 Radeon Peverlay rikkoo IL-2-esityksen koko näytöllä, mikään muu peli ei tee peittokeinojen suorituskykyä ja luo valtavan stuttering. Päällyste vaikutti aina tähän peliin aikaisemmin, jos tuodut sen esiin, FPS laskee 10 kuvaa sekunnissa ja peli stutterisi.

Kuinka sammutan Radeon -ilmoitukset?

Tämä artikkeli tarjoaa askel askeleelta ohjeita näiden ilmoitusten muuttamisesta.

 1. Avaa AMD Radeon Asetukset -sovellus….
 2. Napsauta “Asetukset” -valikkovaihtoehtoa.
 3. Tarkista ilmoitukset Laatta, jotta ohjainpäivitysilmoitukset mahdollistavat, tai poista se käytöstä ohjaimen päivitysilmoitukset käytöstä.
 4. Napsauta Tasa -tapahtumia, jotta muutokset.

Kuinka voin poistaa höyryn peittokuvan käytöstä?

Kun asetussivu avautuu, napsauta vasemman sivupalkin “Pelin sisäinen” -välilehti. 3. Poista valinta laatikko, joka lukee “Ota höyrypäällyste ollessa pelin sisäinen.”

Mikä on Radeon Chill?

Radeon Chill on virransäästöominaisuus, joka säätelee dynaamisesti kehyksenä hahmosi ja kameran liikkeiden perusteella pelissä2. Kun liikkeesi pienenee, Radeon Chill vähentää pelikrameeraa, säästää tehoa ja alentaa GPU -lämpötilaa.

Kuinka sammutan AMD -suorituskyvyn hakkuut?

AMD asentaa tällä hetkellä AMD -nimisen avustusohjelman, joka on elossa heidän näytönohjaimillaan useimmissa tietokoneissa; Tämä ohjelma käyttää pikakuvaketta-shift-L: tä suorituskyvyn kirjaamiseen päälle tai pois päältä.

map