Kuka omistaa Express VPN: n?

Kuka omistaa Express VPN: n?

ExpressVPN: n emoyhtiö, Express VPN International Ltd, perustivat vuonna 2009 Peter Burchhardt ja Dan Pomerantz, kaksi sarjayrittäjää, jotka olivat myös Wharton School Alumni. Emoyhtiö harjoittaa liiketoimintaa nimellä ExpressVPN.

Voidaanko ExpressVPN: tä luottaa?

Kyllä, ExpressVPN on yksi markkinoiden turvallisimmista VPN -palveluista. Se tarjoaa sotilasluokan salausta, nolla tietää DNS ja tiukan ei-kirjautumispolitiikan sitoakseen ne kaikki toisiinsa.

IS ExpressVPN Kiinasta?

ExpressVPN sijaitsee Ison -Britannian Neitsytsaarilla, eikä sen tarvitse noudattaa Kiinan määräyksiä. Tämän vuoksi kukaan ei ole laillista käyttää sitä siellä, ExpressVPN sijaitsee Ison -Britannian Neitsytsaarilla, eikä sen tarvitse noudattaa Kiinan määräyksiä.

Mitkä VPN: t ovat Kiinan omistuksessa?

Esimerkkinä Kiinan vaikutteisista VPN-palveluista, mantereen rekisteröity yritys ”Innovative Connecting” yksin omistaa tytäryhtiöt, jotka kehittävät ja markkinoiden varapuheenjohtajat sovellukset. Näitä ovat syksyn Breeze 2018, Lemon Cove ja kaikki kytketty.

Onko ExpressVPN todella yksityinen?

Koska yksityisyys on keskeinen osa palvelutarjoustamme, ExpressVPN pyrkii suojaamaan käyttäjien yksityisiä Internet -tietoja. Tietosuojakäytännössä he selittävät edelleen: Emme kerää toiminnastasi lokeja, mukaan lukien selaushistorian, liikennekohteen, tietosisällön tai DNS -kyselyjen kirjaaminen.

On ExpressVPN yhdysvaltalainen yritys?

ExpressVPN on Britannian Neitsytsaaren rekisteröimän Company Express VPN International Ltd: n tarjoama VPN-palvelu,. Ohjelmistoa markkinoidaan yksityisyyden ja tietoturvatyökaluna, joka salaa käyttäjien verkkoliikenteen ja peittää heidän IP -osoitteensa.

Varastaako ExpressVPN tietosi?

Vaikka VPN: t eivät varasta tietojasi WiFi -hotspotissa, on huomattava, että ne eivät varmista online -toiminnan turvallisuutta julkista WiFi -käyttöä käytettäessä…. Tämä tarkoittaa.

Onko olemassa parempi VPN kuin ExpressVPN?

Viime kädessä NordVPN on kuitenkin parempi vaihtoehto. Se on melkein yhtä nopeaa, siinä on enemmän palvelimia, joista valita, ja se tarjoaa enemmän hallintaa tietoturvaasetuksista kuin ExpressVPN tekee. Se on myös vankka valinta suoratoistolle, sen voimakkaan purkamiskyvyn ja omistetun IP -osoitevaihtoehdon ansiosta.

On ExpressVPN laitonta?

ExpressVPN suojaa Internet -vierailujasi ja latauksiasi. Se on turvallista käyttää laillisessa toiminnassa…. Vaikka ExpressVPN on täysin laillinen, sen käyttäminen laittomaan toimintaan voi johtaa vain ongelmiin.

Miksi ExpressVPN on niin kallis?

ExpressVPN sijoittaa itsensä premium -VPN -palveluna: se maksaa paljon, koska se on hinnan arvoinen. Testit ovat vahvistaneet, että se on todella korkealaatuinen VPN turvallisuuden, ominaisuuksien ja tuen suhteen. Se tarjoaa myös loistavan mobiilisovelluksen.

Estääkö ExpressVPN -viruksia?

Suojaako VPN minua viruksilta? Vaikka VPN tekee mahdottomaksi paikallisen Internet-palveluntarjoajan tai Wi-Fi-palveluntarjoajan pistäminen haitallisiin koodiin selausistuntoihisi, pelkästään VPN ei suojaa sinua viruksilta.

Missä maassa ExpressVPN sijaitsee?

British Neitsytsaaret ExpressVPN on yksityisyyden suojaan keskittyvä VPN-palveluntarjoaja, joka sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaarissa, joiden laeilla on käyttäjille paremman yksityisyyden ja nimettömyyden kuin U: n lait.S. ja Eurooppa.

Voitko käyttää ExpressVPN: tä Netflixiin?

Toimiiko ExpressVPN Netflixin kanssa? Joo. ExpressVPN: n palvelimilla on nopea, kaasuton pääsy Netflix-suoratoistoon…. Jos sinulla on vaikeuksia yhteyden muodostamisessa, keskustele ExpressVPN: n 24/7 -tuen kanssa saadaksesi takaisin verkkoon.

Onko expressvpn tarkistettu?

ExpressVPN on myös läpäissyt kolmannen osapuolen tarkastuksen, jonka suoritti PricewaterhouseCoopers. Tämä tietoturvatarkastus vahvisti TrustedServer -ominaisuuden, ei lokien käytäntöä ja että kaikkia yksityisyyden suojaa koskevia suojauksia noudatetaan oikein. Hyvin harvat VPN: t ovat tehneet kolmansien osapuolien tarkastukset hakkuuskäytäntöjen tarkistamiseksi.

map