Mikä on BGS: n suurin lemmikki?

Mikä on BGS: n suurin lemmikki?

31. lokakuuta 2020 käytti taisesti erittäin lumoavaa juomaa lumoamaan hänen kyllästyneesti lemmikkieläinten enimmäispotentiaaliin 999. Tämä johti tilastoihin x26 975 000 jokaiselle kertoimelle.

Mikä lemmikki on korkein arvo BGS: ssä?

Legendaarinen on korkein harvinaisuus, mitä lemmikki voi olla, kaikkien lemmikkieläinten parhaat tilastot.

Mikä on vaikein salainen lemmikki BGS: ssä?

Mikä on harvinaisin lemmikki Bubblegum -simulaattorissa?

Bubblegum -simulaattorin harvinaisin lemmikki on kyllästyneesti lemmikki. Se on legendaarinen lemmikki kuplakumin simulaattorissa. Se on valmistettu kyllästyneesti, kuplakumin simulaattorin rakentaja.

Kuinka harvinainen Owolord on BGS: ssä?

Owolord on salainen legendaarinen lemmikki kuplakumin simulaattorissa. Se voidaan saada avaamalla Dominus -muna, joka sijaitsee Candy Land Starter -alueella. Hatching -mahdollisuus on yksi viidestä miljoonasta (0.00002%) tai 1 2: ssa.5 miljoonaa (0.00004%) onnekkaiden mahdollisuuksien kanssa.

Kuinka saat 10x onnea BGS: ssä?

Mikä muna on OG: n ylivaltio?

Overlord -trio on salainen legendaarinen lemmikki kuplakumin simulaattorissa. Se voidaan saada avaamalla painajainen muna. Hatching -mahdollisuus on yksi 400 miljoonasta (0.00000025%) tai 1 200 miljoonasta (0.0000005%) onnekkaiden mahdollisuuksien kanssa.

Kuinka saat demementtejä BGS: ssä?

Dementri on yksinoikeudellinen salais. Se saatiin olemaan yksi ensimmäisistä 25 pelaajasta, jotka keräävät kaikki 14 pääsiäismunaa vuoden 2020 pääsiäismunan metsästyksen aikana.

Missä painajainen muna on kuplagumin simulaattori?

Painajainen muna on muna kuplakumin simulaattorissa. Se sijaitsee tyhjyydessä ja maksaa 350 000 helmiä.

Kuinka saat salaisuuksia BGS: ssä?

Kuinka saat pupun Discord BGS: stä?

Discord -pupu on yksinoikeudella legendaarinen lemmikki kuplakumin simulaattorissa. Se olisi voitu saada onnistuneesti suorittamalla “piilotetut vihjeet” Rumble Studiosin Discord Puzzle -tapahtuma.

Kuinka saat Leviathanin BGS: ssä?

Leviathan on salainen legendaarinen lemmikki kuplakumin simulaattorissa. Se saatiin avaamalla pakkasen. Hatching -mahdollisuus se oli yksi 8 miljoonasta (0.0000125%) tai 1 4 miljoonasta (0.000025%) onnekkaiden mahdollisuuksien kanssa.

Kuinka monta lemmikkiä on BGS: ssä?

Oletuksena pelaajan omistama lemmikkieläinten enimmäismäärä kerralla on 125. Tätä rajaa voidaan nostaa arvoon 1 755 ostamalla +30 lähtö-, +100 lähtö-, +500 lähtö- ja +1000 lähtö- ja saapumisaikoja,.

Mikä on yleisin salainen lemmikki Bubblegum -simulaattorissa?

OG Overlord: Yleisin salainen lemmikki, sillä on yksi 4 miljoonasta tai yhdestä 2 miljoonasta kuoriutumismahdollisuudesta.

Mitä on kuplagumissa?

Näitä pureskelevia ikenen ainesosia ovat yleensä sokeri, dekstroosi, glukoosi/maissisiirappi, erytritoli, isomaltti, ksylitoli, maltitoli, mannitoli, sorbitoli ja laktitoli – muutaman mainitsemiseksi – joskus jopa punajuurimehua käytetään.

Kuinka saat enemmän kuplia kuplakumissa?

map