Mikä on kannattavin ETH -kaivospool?

Mikä on kannattavin ETH -kaivospool?

Eetteriini. Ethermine, suosituin Ethereum -kaivospool, mahdollistaa nimettömän kaivostoiminnan reaaliaikaisella PPLNS -maksujärjestelmällä. Allas ylpeilee välittömillä voitoilla heti, kun voittokynnys on saavutettu (vähintään 0.05 ETH). Allas on 1%: n maksu ja se maksaa myös lohkopalkkioista ja palkkioista.14 ýan 2021

Mikä uima -allas on paras ETH -kaivostoimintaan?

Nanopool on yksi tunnetuimmista parhaista ETH-uima-altaista. Se on hieno uudemmille käyttäjille, koska se tukee alhaisempaa hashraattia kuin muut voivat vaatia, esimerkiksi. Nanopoolilla on palvelimia ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että kaivosaltaan on pääsy kaikille.10 iýun 2021

Millä ETH -poolilla on alhaisin voitto?

Jos kaivotat Ethereumia 2miner -poolissa, voit valita yhden kolmesta maksujen kryptovaluutasta: Ethereum, Bitcoin tai Nano. Vähimmäismaksu Ethereumissa ja Bitcoinissa on 0.005 ETH (~ 18 dollaria) ja nano – 0.0005 ETH (~ 1 dollaria.80).

Mikä on paras kaivosaltaan?

Antpool on maailman suurin kaivosaltaan. Se kaivaa noin 11% kaikista lohkoista ja palvelimet työskentelevät ympäri maailmaa. Antpool tarjoaa innovatiivisen vertaisverkon kaivosprotokollan, joka voi linkittää laitteen siihen, joka on lähin asennuksen aikana luotettavalle yhteydelle.

Onko ETH Mining kannattava vuonna 2021?

Kaivos Ethereum ansaitsi yhä enemmän rahaa vuoden 2020 ja vuoden 2021 alkupuolella, voitot kaksinkertaistuivat tehokkaasti yhden kuukauden kuluessa.8 Noý 2021

Onko kaivosaltaan kannattava?

Kaivospoolin kaivospoolien edut tarvitsevat vähemmän laitteistoa ja voimaa jokaiselta jäseneltä, lisäämällä kannattavuuden todennäköisyyttä. Vaikka yksittäisellä kaivostyöntekijällä voi olla ohut todennäköisyys löytää lohko ja ansaita kaivospalkkio, yhteistyö muiden kanssa lisää huomattavasti menestysmahdollisuuksia.

Mikä on eetteriiniallas?

Ethermine -allas Se on pieni alusta, jolla on nimettömiä kaivospalveluita Ethereumille, joka tarjoaa PPLNS -maksujärjestelmän käyttäjille, jotka mieluummin massalainaa. Ethermine on alhainen 1%: n maksu ja välitön maksu, osakkeet estävät kauppapalkkiot kaivostyöntekijöiden kanssa, ja palkkiot maksetaan…Katso täydellinen arvostelu.

Kuinka kauan minun 1 Ethereumin kaivokselle kestää?

Ethereum kaivosnopeus: kuinka nopeasti voit kaivoa 1 Ethereum? Minun 1 Ethereumin kaivokselle se vie sinut 7.5 päivää nykyisellä vaikeusasteella ja hajautusvoima 500 mh/s. Mutta kun tarkastelet tilastoja, katso, kuinka nopeasti voit katkaista sijoituksen ja kääntää voittoa.

Kuinka Hiveon -allas ansaitsee rahaa?

Poolilla on PPS+ -maksumalli. Tämä tarkoittaa, että maksu suoritetaan jokaisesta lähetetystä päätöksestä (jaa) riippumatta siitä, kuinka kauan olet liittynyt uima -altaaseen. Toisin kuin PPS, joka vain palkitsee palkintopalkinnot ja joka ei leikkaa veropalkkioita, PPS+ jakaa kaikki bonukset kaivostyöläisille ja jakaa kaikki palkinnot lohkon yläpuolelle.

On eetteriini parempi kuin nanollool?

Nanopool näyttää olevan nopeampi (~ 2.5%) Kaivostoiminnan ensimmäisen 24 tunnin aikana. Eetteriini saavutti 0.2 ETH 6 päivässä 15 tunnissa ja 42 minuutissa. Nanopool saavutti 0.2 ETH 6 päivässä 17 tunnissa ja 33 minuutissa. Ethermine suorittaa ~ 1.15% parempi!

Mikä on paras Ethereum Miner 2021?

T-Rex ja Gminer pidetään tällä hetkellä nopeimpana Ethereumin kaivosohjelmistona.

Jotka ovat suurimpia ethereum -kaivostyöläisiä?

Julkinen kryptokaivosyhtiö Hive Blockchain väitti, että siitä on tullut maailman suurin julkinen Ethereum -kaivosmies 3 383 gigahashes sekunnissa (GH/s), joka oli 1.3% Ethereum -verkoston kokonaishajautumisesta tuolloin, Hive: n lokakuun talousraportin mukaan. 15, 2020.

Kuinka usein nanoOpool -voitto voitti?

Milloin seuraava voittokierros on? Sille ei ole aikataulua. Maksukierros kulkee yksi kerralla päivässä.

Kuinka kaivoat Ethereumia vuonna 2021?

map