Mikä on Reaper autissa?

Mikä on Reaper autissa?

Показать веreaer on S+ Tier -spekti Rarity Tier -luettelossa…. Reaper, jota joskus kutsutaan Grim Reaperiksi, on länsimaisesta mytologiasta.

Mikä on Aut Reaper, joka perustuu?

Reaper perustuu kuvitteelliseen synkkään reaperiin, joka on hyvin tunnettu popkulttuurissa. Peli käyttää pääasiassa tätä inspiraatiota suurelle viikat -aseelle, jonka voit tuottaa, kun saat Reaperin. Spec Rarity -luettelossa Reaper on S+ -luokitus.

Kuinka saat Reaperin autissa?

Onko Reaper tai Goku parempi aut?

Goku on kaiken kaikkiaan parempi kuin Reaper, mutta se riippuu siitä, kuinka monta sielua Reaperilla on. Goku voi vain karkaa, jos hän on alhaalla kiellä. Reaper on melko uhkaava, jos sinulla ei ole parantava taitoa.

Onko Urzania saavuttamaton aut?

Tämä osasto on kausiluonteinen saavuttamaton, se tulee takaisin jokaiseen Halloween.

Mitä Dio Bone tekee AUT: ssa?

Saatuaan Dio Bone Aut -sovelluksen, sillä on kuitenkin kolme käyttöä: kehittää valkoinen käärme, päivitys tasolle 10 ja palauttaa tiedot.

Mikä taso on goku in aut?

Universal Time Aut Stand Rarity Tier -luettelo (marraskuu 2021)

Taso Oleskelu
A+ -taso Tippu Goku
A+ -taso Dtw
A+ -taso Taistelu
A+ -taso Kultakokemus Requiem

Kuinka kutsut Dio omituiseen päivään?

Voit solo -dio spin -sovelluksella seisomalla lampun päällä lähellä, missä hauska Valentine kutee ja roskapostin teräspallot häntä kohtaan.

Mitä kosminen pallo tekee AUT: ssa?

Kun käytetään kosmista palloa, käyttäjän ympäröi musta räjähdysvaikutus. (Sama vaikutus käytettäessä yksiväristä palloa). Vaikka tätä ei ole saavutettavissa, se ei tarkoita CJSP/OVA: ta.

Mitä peloissaan sielu tekee AUT: ssa?

Peräkkäiset viiteet (f) – viipaloivat toistuvasti edessäsi, jolloin luomalla suuri vaurioalue. Peloutunut sielu (g) ​​- vastakyvyn, joka vihollisen lyöminen saa heidät kävelemään pelossa. Soul -suoritusmuoto (v) – mene näkymättömäksi ja lisää nopeutta lyhyen ajanjakson ajan.

Kuinka kauan kirotun pallon saaminen kestää?

5 kierrosta kestää noin 20 minuuttia. 15 kierrosta kestää noin 1 tunti. 25 kierrosta kestää noin 1.5 tuntia. 50 kierrosta kestää noin 3 tuntia.

Kuinka tasot nopeasti Reaper Robloxissa?

Mikä on paras osasto Autissa?

Hölynpöly. Vaikka Tusk on vähän hankala käyttää, se on yksi parhaimmista peleistä pelissä. Sillä on suuria vahinkoja, mutta se tuo myös paljon hyödyllisyyttä pöydälle. Pelaajat voivat saada kätensä Tuskille käyttämällä pyhän vasenta käsivartta Pyhän ruumiista Gyron avulla.

Kuinka saan D4C AUT: n?

Kuinka hankkia D4C AUT?

  1. Ensinnäkin, siirry Devils Palm -peliin pelissä.
  2. Saavuttuaan sinne, löydä hiekkajätteitä, joita pidetään erittäin harvinaisina löytää.
  3. Sitten löydät ruumiinosan, kuten sydämen.
  4. Etsi sitä pankistasi, ja jos se on siellä, sinulla on D4C.

Kuinka harvinainen on kuoleman huomautus universaalissa ajassa?

Kuoleman huomautus on esine, joka kutee 1000 sekunnin välein 1: llä 5250 -mahdollisuudesta.

Kuinka saat sieluja Autissa?

7 Souls on esine, joka on annettu suorittamalla Dewh Fight from Devil’s Palm -sivusto. Sitä voidaan käyttää standuttomassa gasterin saamiseksi.

map