Miksi BTC: n vahvistaminen vie kauan?

Miksi BTC: n vahvistaminen vie kauan?

Tapahtumia pidetään vahvistamattomina tai vireillä, kunnes kaivosmies vahvistaa tapahtuman. Uusi lohko louhitaan keskimäärin 10 minuutin välein. Toisin sanoen bitcoin -tapahtumia ei voida käsitellä heti. Kun verkossa käsitellään enemmän tapahtumia, tapahtuman käsitteleminen vie kauemmin.

Miksi BTC -vahvistukseni vie niin kauan?

Kun transaktiotoiminnassa on dramaattinen piikki, mempool voi tulla ruuhkautuvaksi, koska niin monet tapahtumat odottavat sisällytettäessä seuraavaan lohkoon…. Useimmissa tapauksissa tapahtumasi lopulta vahvistaa. Sen tekeminen voi kestää vain tavallista kauemmin.4. päivä sitten

Kuinka kauan BTC: n vahvistaminen kestää?

Noin 10 minuuttia Bitcoin -verkossa, BTC -maksun keskimääräinen vahvistusaika on noin 10 minuuttia. Transaktioajat voivat kuitenkin vaihdella villisti.

Miksi transaktiot kestävät niin kauan vahvistaa?

Miksi transaktiot voivat viedä aikaa yleisimmän syyn vahvistamiseen on transaktioiden tekeminen, joilla on liian matala kaivosmaksu. Vaikka verkossa on tapahtumia, jotka maksavat kaivosmiehille korkeammat palkkiot, heillä ei ole kannustinta vahvistaa ne, jotka maksavat heille alhaiset palkkiot.

Kuinka voin tehdä Bitcoin -tapahtuman vahvistamaan nopeamman?

Jos olet lähettänyt tapahtuman, jonka vahvistaminen vie kauan, voit nopeuttaa sitä käyttämällä lisäysmaksuominaisuuttamme. Tämä uudistaa vahvistamatonta tapahtumaa korkeammalla maksulla. Bitcoin -kaivostyöläiset priorisoivat transaktiot korkeammilla maksuilla valittaessa tapahtumia sisällytettäviksi lohkoon.

Mikä on pisin bitcoin -tapahtuma voi kestää?

Bitcoin -tapahtuma -ajat vaihtelevat ja voivat kestää missä tahansa 10 minuutista yli 1 päivään. Kaksi asiaa, jotka määrittävät bitcoin -tapahtuma -ajat, ovat verkon aktiivisuuden määrä ja transaktiomaksut.

Mitä tapahtuu, jos Bitcoin -tapahtuma ei koskaan vahvistanut?

Jos tapahtuma ei vahvista liian kauan, se lopulta katoaa verkosta. Useimmat asiakkaat poistavat sen jossain vaiheessa vahvistamattomien tapahtumien joukosta. Kun suurin osa asiakkaista on poistanut sen, voit mennä eteenpäin ja lähettää kaupan uudelleen, tällä kertaa korkeammalla maksulla.

Miksi bitcoinia ei ole vahvistettu?

Bitcoin -tapahtuma ei ole vahvistettu, jos lohkoketju ei hyväksy sitä 24 tunnin sisällä. Kaivostyöntekijöiden on vahvistettava jokainen tapahtuma kaivosprosessin kautta…. Kaivostyöntekijöiden on vahvistettava jokainen tapahtuma kaivosprosessin kautta. Jotta blockchain hyväksyisi kaupan kokonaan, sen on saatava vähintään kolme vahvistusta.

map