Näyttääkö pelit paremmalta ilman liikkeen hämärtymistä?

Näyttääkö pelit paremmalta ilman liikkeen hämärtymistä?

Asiantuntijamme ovat kuitenkin yhtä mieltä. Liikkeen hämärtyminen parantaa viivettä joissakin peleissä, mikä antaa sinulle paremman reaktioajan, kun jotain tapahtuu pelissä.

On liikettä hämärtää hyvää tai huonoa pelaamisessa?

Jos käytät peliä noin 30 fps tai alhaisempi, Motion Blur voi auttaa pelaajaa tasoittamaan kaiken ja saa sen näyttämään enemmän sujuvampaa kuin se on. Jos olet voimakkaalla tietokoneella ja saat vankan 60 fps: n, liikkeen hämärtyminen on paljon vähemmän hyödyllistä ja voi tosiasiassa olla haitallista, etenkin jos se on tehty huonosti.

Pitäisikö minun sammuttaa liikkeen hämärtyminen?

Nopea vastaus on, että sinun tulisi sammuttaa liikevaihe, jos pelaat ensimmäisen henkilön pelejä ja haluat olla mahdollisimman nopea ja tehokas. On hyvä sammuttaa kilpailukykyiseen pelaamiseen, vaikka se voi tulla kustannuksin, kun kyse on siitä, kuinka visuaalisesti vaikuttava peli on.

Parantaako liikkeen hämärtää FPS: n käytöstä?

Parantaako liikettä FPS? Liikebluria ei ole luotu parantamaan FPS: tä, mitä jotkut ihmiset sanovat. Sen sijaan se luotiin pelien tekemiseksi näyttämään realistisemmilta…. Jos suoritat pelin, jossa liikkeen hämärtäminen on käytössä, sinulla on alhaisempi kehysnopeus kuin jos se olisi poistettu käytöstä.

Mikä on liikettä hämärtää?

Koska liikkuvien kuvien kameran kaappaama kuva on hieman hämärtynyt, se auttaa huijaamaan silmän näkemään sen sileänä liikkeessä kuin sarjan nykäisissä kuvissa.

Onko silmillemme liike hämärtää?

Saccade on nopea silmäliike, ja koska se on nopeuden optimoitu liike, verkkokalvossa on väistämätöntä hämärtää, koska verkkokalvo on pyyhkäisevä visuaalinen kenttä…. Ihmiset muuttuvat tehokkaasti sokeaksi sakkan aikana. Tätä ilmiötä kutsutaan saccadic -peittämiseksi tai saccadiseksi tukahduttamiseksi.

Pitäisikö minun sammuttaa liikkeen moderni sodankäynti?

Miksi sinun pitäisi poistaa liikkeen hämärtymisen hämärtyminen, näyttää hyvältä idealta, ja se on yhden pelaajan peli…. Sammuttamalla maailman ja aseiden hämärtäminen näytön kuvat pysyvät terävinä ja selkeinä – jopa kun liikut nopeasti kartan ympäri – antaen sinulle parhaat mahdollisuudet havaita vihollisen pelaaja ennen kuin he Merc sinut kuolemaan.

On liikkeen vastainen hämärtää hyvä?

Suorituskyky ei vain parane, kun näytön liikkeen selkeys on upea; Sinulla on vähemmän todennäköisesti päänsärkyä tai silmien silmissä pidempien pelisessioiden jälkeen. Täällä liikkeen hämärtymisen vähentäminen (MBR) tulee peliin. Tämä tekniikka on nyt melko yleinen, joka löytyy nykyaikaisimmista pelinäytöistä.

map