On GTA OK 12 -vuotiaalle?

On GTA OK 12 -vuotiaalle?

Tämä peli on hieno kaikille kypsille 13 -vuotiaille…. Voit ryöstää myymälöitä ja varastaa autoja, mutta kaikki kypsät teini -ikäiset pystyvät tunnistamaan, että se on vain videopeli, eikä sitä pitäisi siirtää tosielämään.

Voiko 12 -vuotias pelata GTA 4?

Grand Theft Auto IV on kypsä (17 -vuotiaille ja sitä vanhemmille), ja siinä on kuusi sisältökuvaajaa, mukaan lukien ”voimakas väkivalta”, “Blood” ja “Vahva kieli.”” Poikien kommentit viittaavat siihen, että avoin ympäristö väkivallan sijasta voi olla avain sarjan vetoomukseen “, sanoo Olson.

On GTA 3 OK 12 -vuotiaalle?

18 – sopii vain 18 -vuotiaille henkilöille. Sisältää erittäin vahvan sisällön, ja sitä suositellaan vain aikuisten pelaamiseen.

Onko GTA: sta lapsiystävällinen versio?

LEGO CITY SALAA TÄTÄ! Se on tarkalleen perheystävällinen GTA. Täysin ok edes pienille lapsille. Hauskaa aikuisille.

On GTA Online OK 11 -vuotiaalle?

Ei. Tämä peli ei ole lapsille. Väkivalta, huume ja jne. on huono vaikutus pelissä. Koska tällaisen ikäiset lapset ovat kasvavassa/oppimisvaiheessa.

Kuinka paha GTA on?

Vanhempien on tiedettävä, että Grand Theft Auto V on M-luokan toimintapeli, joka on täynnä jengin väkivaltaa, alastomuutta, erittäin karkeaa kieltä sekä huumeiden ja alkoholin väärinkäyttöä. Mikään pelin päähenkilöistä ei tee kunnollista roolimallista. Kaikki he ovat rikollisia, jotka ajattelevat itseään ja muita harvoin ollenkaan.

Mikä ikä on GTA?

24y

Miksi GTA on huono?

Grand Theft Auto on erittäin väkivaltainen peli, joka ansaitsee 18-luokituksensa melkein kaikissa suhteissa. Se sisältää kohtauksia säännöllisestä huumeiden käytöstä, prostituutiosta, alastomuudesta ja yhdessä erityisen tuskallisessa kohtauksessa, joka pyytää pelaajaa kiduttamaan toista ihmistä.

Miksi GTA: n luokitellaan m?

Vanhempien on tiedettävä, että Grand Theft Auto V on M-luokan toimintapeli, joka on täynnä jengin väkivaltaa, alastomuutta, erittäin karkeaa kieltä sekä huumeiden ja alkoholin väärinkäyttöä…. Mikään pelin päähenkilöistä ei tee kunnollista roolimallista. Kaikki he ovat rikollisia, jotka ajattelevat itseään ja muita harvoin ollenkaan.

On fortnite ok lapsille?

Minkä ikäisten lasten pitäisi olla pelaamaan Fortnite? Terve järki suosittelee Fortniteä teini -ikäisille 13 ja sitä vanhemmille, pääasiassa avoimen chatin ja toimintaväkivallan takia.

map