Onko GTA V: ssä DLSS: ää?

Onko GTA V: ssä DLSS: ää?

NVIDIA DLSS, joka on nyt saatavana Grand Theft Auto: The Trilogy – Lopullinen painos…. Jos pelaat PC: llä ja sinulla on GeForce RTX -näytönohjaus, työpöytä tai kannettava tietokone, voit kokea Grand Theft Auto: The Trilogy – lopullinen painos NVIDIA DLSS: llä, joka kiihdyttää suorituskykyä jopa 85%: lla.11. ноя. 2021 г.

Onko GTA 5: llä DLSS?

Grand Theft Auto: Trilogia käynnistyy Nvidian DLSS: llä (syvän oppimisen supernäytteenotto), jolloin pelaajat voivat tehdä pelistään paremmalta, mikä on vähemmän vaikutusta suorituskykyyn.

Tukeeko GTA 5 RTX?

Video esittelee GTA 5: tä, joka toimii 8K: ssa NVIDIA RTX 3090: llä. On sovellettu erilaisia ​​modit, kuten Quantv, joka päivittää Games Graphics ja GTA 5 Real Life Pack…. Rockstar on sanonut, että nämä “laajennetut ja parannettujen” GTA 5: n ja GTA Online -versioiden versiot tulevat uusiin ominaisuuksiin.

On DLSS käytössä pelissä?

Ominaisuudessa on vain kaksi saalista: sitä ei tue jokaista peliä, ja toisin kuin AMD: n uusi FidelityFX Super Resolution (FSR) ja muut anti-aliasing-muodot, se on laitteistoratkaisu, joka vaatii RTX-näytönohjaimen, jotta voidaan juosta.

Kuinka otan RTX: n käyttöön GTA 5: ssä?

Ensinnäkin sinun on tarkistettava, tuetaanko peliä RTX: llä. Siirry sitten peliasetuksiin ja löydä “säteen jäljitys”, “dxr” “tai rtx” asetuksista. Kytke se päälle ja mahdollisesti aktivoi DLSS, jos peli kärsii huonosta suorituskyvystä.

Kuinka kytken DLSS: n päälle?

Ota videoasetukset -valikosta käyttöön ”NVIDIA RTX”, valitse ”Ray Tracing” -taso ja käynnistä “DLSS” (pelin uudelleenkäynnistys voidaan tarvita). Huomaa, että DLSS -laatikko sammuttaa itsensä automaattisesti, jos sitä ei ole saatavana GPU: lle, resoluutiolle ja säteen jäljitysasetukselle, kuten yllä on esitetty.

Tukeeko GTA FSR: ää?

FSR -tuki epätodennäköisestä lähteestä. Huolimatta vuonna 2013 julkaisemisesta, Grand Theft Auto V pitää edelleen melko hyvin nykyaikaisia ​​pelejä vastaan ​​grafiikan suorituskyvyn suhteen…. Se käyttää esikommentoituja varjostimia nimeämättömästä FSR -yhteensopivasta pelistä ja korvaa alkuperäisen GTA V -kehyksen skaalaamisen FSR: llä.

map