Vauriottaako uima -altaan tyhjentäminen?

Vauriottaako uima -altaan tyhjentäminen?

Vesiallasi tyhjentäminen tai tyhjentäminen voi luoda useita taloudellisia ja rakenteellisia päänsärkyjä, mukaan lukien: uima -altaan kuoren murtaminen. Sisävuoren tai pinnan vahingoittaminen. Vahingoittaen uima -altaan selviytymistä ja ympäröivää päällystettä tai puutyötä.6 июн. 2017 г.

Onko uima -altaan tyhjentäminen kokonaan?

Älä koskaan tyhjennä lasikuitu- tai maa-vinyylivuorausaltaalla; Se voi vahingoittaa uima -altaan pinnan tai vuorauksen eheyttä kumartumisen tai halkeilun muodossa. Paras käytäntö on tyhjentää tämäntyyppiset uima -altaat osittain.

Onko ok tyhjentää kokonaan uima -allas?

Kuten luultava…. Voit kohtuudella odottaa tarvitsevan uima -altaan tyhjentämistä muutaman vuoden välein. Mutta kun tämä harvinais.

Voitko tyhjentää uima -altaan ja jättää sen tyhjäksi?

Tyhjä uima -allas voi popia tai kellua maasta. Tämä johtuu tuntemattoman maanalaisen veden mahdollisesta hydrostaattisesta paineesta…. Älä tyhjennä uima -allasta ja jätä tyhjiksi tekemättä toimenpiteitä tällaisen poppingin estämiseksi.

Mitä tapahtuu, jos tyhjennän omaava uima -allas?

Kun allas tyhjentää ja kuoren alla sattuu olemaan vettä (kuten sateisella keväällä, kun ihmiset haluavat puhdistaa uima -altaan), koko uima -altaan kuori voi nostaa. Tämä johtuu siitä, että uima -altaan alla oleva vesi luo ylöspäin hydrostaattisen voiman (kelluvuuden kautta) ja uima -allas nostetaan maasta.

Milloin sinun ei pitäisi tyhjentää uima -allasta?

Altaat on tyhjennettävä ja täytettävä uudelleen keskimäärin 5–7 vuoden välein tai jos tarvitaan välttämätön korjaus. Muuten vältä uima -altaan tyhjentämistä, jos mahdollista. Pohjimmiltaan, jos haluat tietää milloin tyhjentää uima -allas, vastaus on, kun sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa.

Kuinka kauan voit jättää betonialtaan tyhjäksi?

Uima -altaan rakentamisen tunteminen antaa sinulle paremman kuvan siitä, kuinka kauan voit jättää sen tyhjennettynä; Jotkut voidaan jättää tyhjiksi pidemmälle ajanjaksolle, kun taas toisia uima -altaita ei voida tyhjentää yli 15 minuutin ajan.

map