Voiko ei -kansalaiset käyttää Coinbase?

Voiko ei -kansalaiset käyttää Coinbase?

Kyllä, voit avata tilin Coinbasessa, jos et ole Yhdysvaltain asukas. Coinbase hyväksyy liiketoiminnan noin 190 maasta ympäri maailmaa.

Tarvitsetko SSN: n Coinbaselle?

Coinbase vaatii, että annat sosiaaliturvatunnuksesi heille avaamalla tilin heidän alustalleen. He käyttävät SS#: täsi useista syistä, kuten taustatietojen tarkistaminen, veromorekisteröintitarkoitukset sekä Yhdysvaltojen rahanpesun vastaisten lakien noudattamiseksi.

Miksi Coinbase tarvitsee kansalaisuutta?

Rahoituspalvelujen tarjoajana Coinbase on määritettävä tarkasti asiakkaidemme asuinmaat. Tämä antaa meille mahdollisuuden noudattaa asiaankuuluvia lakeja, jotka koskevat tiedonsuojaa, veromertointia, lainsäädännön noudattamista ja seurata taloudellisia kustannuksia (kuten joukkovelkakirjalainat ja vakuutukset) asianmukaisesti….

Kuka voi liittyä Coinbase?

Mitä tarvitset

 • Olla vähintään 18 -vuotias (pyydämme todisteita)
 • Hallituksen myöntämä valokuva henkilöllisyystodistus (emme hyväksy passikortteja)
 • Internetiin kytketty tietokone tai älypuhelin.
 • Älypuhelimeen kytketty puhelinnumero (lähetämme tekstiviestit)

Antaa Coinbase -tunnuksesi turvalliselle?

Tunnetussa ja luotettavassa vaihdossa, kuten Coinbase, Gemini tai Kraken – kyllä, se on turvallinen. Heidän on kerättävä henkilöllisyystodistuksia, joita voidaan noudattaa AML/KYC -lakeja Yhdysvalloissa, sama kuin pankki tarkistaa henkilöllisyytesi, jos olisit fyysisesti läsnä tilin avaamisessa.

Voitko huijata Coinbasessa?

Huijarit voivat luoda vääriä verkkosivustoja, joissa pyydetään arkaluontoisia tietoja, jotta voit hallita tiliäsi. Coinbase-työntekijät eivät koskaan pyydä sinua jakamaan salasanasi, 2-vaiheisia varmennuskoodeja tai yksityisiä avaimia. Jos joku, joka väittää olevansa Coinbase, pyytää sinulta näitä tietoja, se on huijaus.

Vaatiiko robinhow ssn?

Robinhood on osake- ja muut sijoitusvälittäjä. Aivan kuten pankkisi tai muu käyttämäsi osakevälitysyritys (ETRADE, Ameritrade, Fidelity jne.).

On binance halvempaa kuin Coinbase?

Vaikka u.S.-Perustuneet käyttäjät maksavat hieman enemmän Binancesta.Me, se on edelleen paljon halvempaa kuin Coinbase. Maksat keskimäärin 0.50% per Coinbase -tapahtuma sekä ylimääräiset mukavuusmaksut maksutapasi perusteella, joten saatat maksaa jopa 4% tapahtumaa kohden.

Voitko ostaa bitcoinia ilman sosiaaliturvatunnusta?

SSN: tä ei tarvitse käyttää ostaessasi Bitcoinia. Voit helposti ostaa bitcoinia ja monia muita kryptovaluuttoja luottokortilla online -alustoilla, kuten.

Pitäisikö minun käyttää Coinbase?

Bitcoinien kauppaa Coinbaseissa voi olla yksityisyyden kannalta huonompi kuin edes PayPal. Ja se johtuu siitä, että vaarantat myös kanssasi tapahtuneiden ihmisten yksityisyyden. Sitten on kysymys korkeista maksuista. Coinbasen mukavuus ja helppokäyttöisyys tulevat kustannuksin: Kun ostat bitcoineja, maksu on 1.49% – 3.99%.

Voinko luottaa Coinbase?

On Coinbase -turvallinen? Kyllä, Coinbase on San Franciscossa sijaitseva sala…. Coinbase on maailman suurin Bitcoin -vaihto ja välittäjä. Niiden vaihtoon, nimeltään Coinbase Pro, jonka teet ostaa ja myydä tarjouksia muille alustalla oleville käyttäjille ja Coinbase tekee leikkauksen.

Miksi en voi myydä Coinbase?

Kortteja voidaan käyttää vain ostoihin. Tällä hetkellä emme pysty siirtämään varoja takaisin kortille, joten niitä ei voida käyttää digitaalisen valuutan myymiseen…. Voit silti lähettää digitaalisen valuutan Coinbase -tililtäsi toiseen lompakkoon tai vaihtoon.

Mitä voin käyttää Coinbasen sijasta?

7 parasta Coinbase -vaihtoehtoja

 • Neste-paras tuleva.
 • Kaksoset – paras laitoksille ja valaille.
 • Binance – Paras tilavuus- ja salausvaihtoehtoille.
 • BitStamp – paras alhaisimmille maksuille.
 • Kraken – Paras tarjoamille kaupankäyntityökaluille.
 • Bitmex – paras marginaalikauppiaille.
 • IDEX – Paras Dex.

Voinko käyttää passia Coinbaselle?

Älä hämärtä mitään tietoja henkilötodistuksesta…. Yhdysvaltain asiakkaille vain Yhdysvaltain valtion myöntämä henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai henkilöllisyyskortit, hyväksytään. Emme voi hyväksyä Yhdysvaltain passeja.

Kuinka voit vahvistaa Coinbase?

Kuinka tarkistan henkilöllisyyteni mobiilisovelluksen kautta?

 1. Napauttaa.
 2. Valitse profiili ja asetukset.
 3. Napauta Ota käyttöön ja vastaanota ylhäältä….
 4. Valitse asiakirjatyyppi.
 5. Seuraa kehotuksia ladataksesi henkilötodistuksesi.
 6. Kun vaiheet on suoritettu, henkilöllisyyden varmennusprosessi on valmis.

Voinko luottaa Coinbase -ssn: n kanssa?

Onko turvallista antaa Coinbase minun ssn? – Quora. Mielestäni kyllä, on turvallista antaa CoinBase sosiaaliturvatunnuksesi. Sinun on harkittava, että tilin avaaminen Coinbase -alueella ei todellakaan ole erilainen kuin pankkitilin avaaminen. Heillä on oltava verotunnuksesi ilmoittaaksesi IRS: lle.

map