Voiko Yhdysvaltain kansalaiset käyttää Krakenia?

Voiko Yhdysvaltain kansalaiset käyttää Krakenia?

Kaikki amerikkalaiset asukkaat voivat käyttää Krakenia, paitsi New Yorkin ja Washingtonin osavaltiossa. Kansainvälisten asiakkaiden suhteen kaikki tyypilliset maat ovat rajoituksia.

Tarvitsetko SSN: n Krakenille?

Kraken on u.S.-Perustettu salausvaihto, joka perustettiin vuonna 2011 ja tarjoaa yli 50 rahakketta…. Lukuun ottamatta aloitustilejä, työllisyystietoja ja SSN: tä U: lle.S. Asiakkaita vaaditaan myös. Väli- ja pro -tilit vaativat myös voimassa olevan tunnuksen, oleskelun ja kasvojen valokuvan (jos Etelä -Afrikassa tai U: ssa.S.-A.

Voiko Yhdysvaltain kansalaiset käyttää Binancea?

Yli 180 maassa käyttäjät voivat käydä kauppaa Binancessa, mutta vain 43 osavaltiota voi käyttää Binancea.Yhdysvallat, lukuun ottamatta Connecticut, Havaiji, New York, Texas, Vermont, Idaho ja Louisiana.

Pitääkö sinun olla 18 käyttää Krakenia?

Jotta voit rekisteröidä Kraken -tilin ja käyttää palveluitamme, sinun on oltava: 18 -vuotias tai vanhempi. Asuu tuetulla alueella.

Raportoiko Kraken IRS: lle?

Raportoiko Kraken IRS: lle? Joo. Kraken lähettää tietoja käyttäjistä, joilla on yli 20 000 dollaria tapahtuma -määrässä IRS: lle. Tulevaisuudessa Kraken lähettää myös 1099 -luvun raportin kryptovaluuttakaupoista IRS: lle U: n seurauksena.S. infrastruktuurilasku.

Hyväksyykö Kraken Itin -numeron?

Välitapa: Jotta voit päivittää väli- tai pro -tiliä, sinun on toimitettava voimassa oleva valokuvatunnus (kuten passi tai ajokortti), asuinpaikan todistus (kuten käyttölasku) ja sosiaaliturvatunnuksesi tai ITIN. Kun olet päivittänyt, pystyt tallettamaan fiatin ja kauppaa Kraken Futures.1 iýun 2021

On Kraken legit -sivusto?

Kyllä, Kraken on turvallinen kryptovaluutanvaihto, asettamalla ensisijainen tavoite käyttäjien varojen ja henkilökohtaisten tietojen turvallisuudelle. Niiden turvatoimenpiteisiin sisältyy 95%: n digitaalisten omaisuuserien kylmävarastointi ja turvallisissa häkeissä asuvat palvelimet 24/7 videovalvonta- ja aseellisilla vartijoilla.

Kuinka voin ostaa salauksen ilman SSN: tä?

Alun perin vastattu: Kuinka voit ostaa kryptovaluuttaa, kuten bitcoin, jne., Käyttämättä sosiaaliturvatunnusta? Osta VI -käteisvaraus tai pankkisiirto P2P -kaupankäyntikierrosta, kuten LocalBitcoins. tai osta SiFr Exchangilta pankkitililläsi tai pankkikorttiasi antamatta SSN: täsi.

Käyttääkö Kraken KYC: tä?

Kraken ryhtyy kaikkiin toimenpiteisiin petoksen estämiseksi ja täysin KYC: n ja AML. Tarjoamme eri tasot* tilillesi – aloittelija, express, välituote ja ammattilainen.

Mikä on vanhin krypto lompakko?

TREZOR -malli T: Yksi vanhimmista salauslomakkeista. Trezor -malli T on yksi markkinoiden kalleimmista laitteistoon lompakista, mutta se korvaa hinnan premium -ominaisuuksilla, yleinen tuki ja helppokäyttöisyys.7 Gün Öň

Voidaanko Krakenia hakkeroida?

Vaikka Bitcoin -pankkiautomaatit tarjoavat kuluttajille kätevän tavan ostaa kryptovaluuttoja, Kraken Security Labs väittää, että helppokäyttöisyys voi joskus tulla turvallisuuskustannuksiin.

Tarvitsetko tunnuksen Coinbaselle?

Säännellyt finanssipalveluyrityksenä Coinbase vaaditaan tunnistamaan alustamme käyttäjät. Coinbase -käyttäjän termejen mukaan vaadimme kaikkia asiakkaita tarkistamaan heidän henkilöllisyytensä jatkamaan palvelumme käyttöä.

On Kraken hyvä salausvaihto?

Kraken ja Coinbase ovat kaksi maailman huippuluokan salaustekniikkaa…. Sekä korkean että pienen määrän kauppiaat nauttivat Krakenin matalan palkkion palveluista ja korkeista kaupankäyntirajoista. Uudet sijoittajat, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa.

On Kraken Anonyymi?

Kraken ja Binance ovat hyviä vaihtoja, joita käytetään yksityisyyden suojaan, ja Monero ja Dash ovat kolikoita, jotka tarjoavat nimettömiä tapahtumia…. Nämä yritykset kunnioittavat yksityisyyttäsi ja antavat sinun tulla tuntematon kryptokäyttäjä.

Kuinka kauan Krakenin identiteetin tarkistaminen vie?

Useimmat hakemukset käsitellään viidessä päivässä tai vähemmän, jos olemme saaneet kaikki vaadittavat asiakirjat. Hakemuksen käsittely voi alkaa vasta, kun kaikki vaadittavat asiakirjat on vastaanotettu. Huomaa, että lisäasiakirjoja voidaan pyytää hakemusprosessin aikana.

map