Voitko sekoittaa AMD- ja NVIDIA -kortteja kaivoskaivosta?

Voitko sekoittaa AMD- ja NVIDIA -kortteja kaivoskaivosta?

Voinko sekoittaa AMD: tä ja nvidiaa kaivoskaivosta varten?

Käytätkö Hive OS -järjestelmää työntekijöidesi hallintaan ja seurantaan? Jos kyllä, sinun ei tarvitse tehdä valintaa NVIDIA: n ja AMD -videokorttien välillä – voit yksinkertaisesti yhdistää ne samaan laitteeseen…. Säästät aikaa, koska saman yrityksen tuottamia sopivia videokortteja ei tarvitse etsiä.

Voinko ajaa AMD- ja NVIDIA -kortin kaivostoiminnan?

Sinun on vain suoritettava erilliset kaivostyöläiset NVIDIA- ja AMD -korteille. Niiden ajaminen samalla kaivostyöläisellä ei ole vakaa.

Voinko sekoittaa GPU: n kaivoslaitteessa?

Eri GPU: ta voidaan käyttää yhdessä kaivoslaitteessa. Mahdollisesti esiintyviä ongelmia ovat: dynaaminen hash -nopeus. Lämpötilan vaihtelut, koska käytät erilaisia ​​GPU: ita, jokaisella voi olla erilaiset optimaaliset lämpötilat.

Kuinka saan useita kaivostyöläisiä Hiveosissa?

Voitko kaivoa AMD -korteilla?

AMD Radeon RX 5700 XT: Paras sijoitus GPU for Crypto Mining…. AMD tekee joitain erinomaisia ​​näytönohjaimia, kuten RX 5700 XT. Vaikka se ei ole aivan yhtä hyvä kuin RTX 3060 Ti Top -valintamme, tämä kortti pystyy silti työntämään hashraatin 54 mh/s samalla 8 Gt GDDR6 VRAM: lla.

Kuinka päivitän Hiveos?

Jos haluat tehdä täydellisen päivityksen Hiveos -kuvasta valituissa laitteissa Hiveos -version uusimpaan versioon, valitsemalla nämä laitteet Hiveos -versioon ja napsauta sitten päivitys. Tällä valinnalla valittu kuva ladataan ja laitteet käynnistetään uudelleen automaattisesti.

map